52014 Γυαλιά 5.11 Tactical CLIMB

-10% 52014 Γυαλιά 5.11 Tactical CLIMB Αντιβαλιστικα Γυαλια 5.11 armania.gr

Η 5.11 Tactical παρουσιάζει μια νέα σειρά ποιοτικών γυαλιών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι χρειάζονται ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που να τους παρέχει την μέγιστη προστασία.

Η νέα αυτή σειρά προκύπτει από τη συνεργασία της 5.11 και της Wiley X® Performance eyewear, και τα προϊόντα περνούν από την ακριβή διαδικασία κατασκευής και αυστηρού ποιοτικού ελέγχου της Wiley X®. Ο σκελετός των Wiley X® έχει τη φήμη ότι είναι τόσο ανθεκτικός, που υπάρχουν μαρτυρίες ότι δεν σπάει και παραμένει λειτουργικός ακόμα και μετά από πάτημα αυτοκινήτου.

Οι φακοί των γυαλιών CLIMB υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας και οπτικών ANSI Z87.1 και ANSI Z80.3. Οι σκούροι φακοί προσδίδουν την μέγιστη ανάκλαση του φωτός και δεν παραμορφώνουν τα χρώματα.

Χαρακτηριστικά:

Επεξεργασία T-ShellTM παρέχει αντιχαρακτική προστασία και επιπλέον αντοχή στα σπασίματα – ραγίσματα.
Το Polucarbonate τύπου SeleniteTM που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των φακών, κόβεται κατάλληλα ώστε να παράγονται φακοί χωρίς παραμορφώσεις από οποιαδήποτε οπτική γωνία και είναι δέκα φορές πιο ανθεκτικό από τους κοινούς φακούς.
Ο σκελετός κατασκευάζεται από GrilamidTM TR-90, ένα συνθετικό που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στις στρεβλώσεις, χαμηλή πυκνότητα και υψηλή αντίσταση στα χημικά και στην ακτινοβολία UV. Είναι στην κυριολεξία, άφθαρτο.
Ο σκελετός έχει γυαλιστερό μαύρο χρώμα και εξαίρετη εφαρμογή.
Οι φακοί παρέχουν 100% προστασία από UVA και UVB.
Τα γυαλιά συνοδεύονται από θήκη με δυνατότητα ανάρτησης σε ιμάντες MOLLE ή στη ζώνη, πανάκι καθαρισμού, και ιμάντα συγκράτησης.

  • Κατασκευαστής: UNDER ARMOUR
  • Κωδικός Προϊόντος: 52014 Γυαλιά 5.11 Tactical CLIMB
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 109,95€
  • 98,95€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 79,80€

Ετικέτες: 52014, Γυαλιά, 5.11, Tactical, CLIMB, Αντιβαλιστικα, Γυαλια, UNDER, ARMOUR